Voorlichting Mantelzorgondersteuning in de Zorgverzekering

Voorlichting Mantelzorgondersteuning in de Zorgverzekering. Mantelzorgondersteuning in de zorgverzekering 2020 ?

Halverwege november 2019  presenteren de Zorgverzekeraars hun nieuwe polissen en voorwaarden voor 2019. Het is altijd een heel gepuzzel om de juiste verzekering te kiezen voor een zo laag mogelijke premie, die past bij uw situatie.

Op woensdag 27 november van 19.30 – 21.30 u, organiseert ’t Cursushuys, speciaal voor mantelzorgers een voorlichting over Mantelzorgondersteuning in de Zorgverzekering

Mantelzorgmakelaar Monique Slijkhuis geeft voorlichting over de zorgverzekering en de mogelijkheden die er zijn voor de mantelzorger.

Zij zal uitvoerig ingaan op de basisverzekering en ook op de mogelijkheden in de aanvullende pakketten.

Zij geeft informatie en tips over hoe je een goede afweging kunt maken om te komen tot een passend en zo voordelig mogelijk pakket voor jouw situatie.

Aanmelden voor deze voorlichting kan door HIER  te klikken of door te bellen of mailen naar het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende.

Voor aanvullende informatie kunt u mailen naar het Steunpunt Mantelzorg Heeze – Leende via steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl of bellen met 06-51861354 op maandag, dinsdag en donderdag.

In het kort:

Voor wie:         mantelzorgers

Waar:              locatie wordt bekend na aanmelding

Wanneer:        woensdag 27 november 2019

Tijd:                 19:30 – 21:30 uur

Deelname:      gratis