Mijn partner heeft Alzheimer, HELP!!

Op 21 september vindt wereld Alzheimer dag plaats.  Voor ons een mooie gelegenheid om ook extra stil te staan bij wat Alzheimer voor een impact kan hebben. In samenwerking met Dementie vriendelijke Gemeenschap Heeze-Leende en Cordaad Welzijn hebben wij een Zorgtrajectbegeleider bereid gevonden om iets te vertellen over wat een zorgtrajectbegeleiding inhoud.

Want als je in eens te maken krijgt met een diagnose komt er veel op je af. Een zorgtrajectbegeleider kan helpen om orde in de chaos te scheppen door samen met u en uw partner te bespreken wat er staat te gebeuren en wie waar in kan ondersteunen.

Een zorgtrajectbegeleider heeft een uitgebreide kennis van de sociale kaart en helpt u op weg in de eerste stappen. Daarnaast helpt  de zorgtrajectbegeleider u om te gaan met de ziekte en met de gevolgen ervan in het dagelijks leven. Een zorgtrajectbegeleider denkt mee, informeert, adviseert en  begeleidt. 
De Molenschut, waar veel dagbesteding plaats vindt, wil ons ontvangen voor deze themabijeenkomst.

De zorgtrajectbegeleider is een onafhankelijke en vaste begeleider voor mensen met dementie én hun naasten.

Op dinsdag 21 september organiseert het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende samen met zorgtrajectbegeleider Inge Vinken een bijeenkomst over het hoe, wat en waarom van zorgtrajectbegeleiding.

Wanneer 21 september van 19:30-21:00

Waar: online en op locatie  (max 20 deelnemers op de locatie)

Aanmelden via steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl

Of via het Cursushuys